Wij bieden op het gebied van zorg verschillende diensten aan.

Welke zorg past het beste bij u?

Persoonlijke verzorging
Als u door een aandoening of beperking moeite heeft om uzelf goed te verzorgen, kunt u hulp krijgen bij activiteiten op het gebied van algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Persoonlijke verzorging is gericht op het ondersteunen bij, het stimuleren van, het aanleren of overnemen van deze activiteiten. Denk hierbij aan hulp hij het aan- en uitkleden, douchen, scheren, huidverzorging, in en uit bed helpen, en hulp bij eten en drinken.

Verpleging
Verpleging is gericht op verpleegkundige taken, zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging, geven van injecties, etc. Verpleging wordt uitgevoerd door gediplomeerde hulpverleners. Zij kunnen in opdracht van een arts handelingen uitvoeren, of de cliënt begeleiden om activiteiten aan te leren en correct uit te voeren wanneer iemand de zorg zelf uitvoert.

Begeleiding individueel
Individuele begeleiding is erop gericht om de zelfredzaamheid in uw thuissituatie te compenseren, ondersteunen of vergroten. Dit kan activerend of ondersteunend zijn. Denk hierbij aan zaken als plannen van activiteiten, regelen en structureren van dagelijkse zaken en het nemen van beslissingen. Het is ook mogelijk om te helpen bij het voorbereiden van gesprekken met instanties op het gebied van o.a. werken en wonen. Daarnaast kan praktische hulp en ondersteuning geboden worden

Huishoudelijke ondersteuning
Wanneer u niet langer in staat bent om het huishouden (volledig) zelfstandig te doen (bijvoorbeeld door een ziekte of ongeval), kunt u hierbij hulp krijgen. Denk daarbij aan schoonmaken, stofzuigen, wassen en strijken, boodschappen doen en/of koken.

Aanvraag indienen

Met behulp van het formulier hiernaast, kunt u een aanvraag indienen bij AyganZorg. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 2 werkdagen.

  Meest gestelde vragen

  Hoe plan ik een afspraak in bij AyganZorg?

  U kunt ons bellen of een e-mail sturen en wij helpen u dan graag verder.

  Wat zijn de kosten?

  Dat is afhankelijk van een paar factoren. Dit bespreken wij heel duidelijk met u.

  Hoelang krijg ik zorg vanuit de organisatie?

  Dat is compleet afhankelijk van u.

  Kan ik veranderen van een zorgverlener?

  Ja dat is zeker mogelijk bij ons.

  Hoevaak komt een zorgverlener bij mij langs?

  Dat laten wij meestal aan u over.