Wil jij onderdeel uitmaken van een enthousiast en betrokken team?

Check hier onze actuele vacatures. 

 https://nl.indeed.com/cmp/Ayganzorg/jobs

Ook de toekomstige zorgprofessional is welkom bij AyganZorg. Wij hebben leerwerkplekken beschikbaar voor MBO en HBO leerlingen (BBL en duaal) en zij-instromers. AyganZorg staat voor kwalitatieve begeleiding, persoonlijke aandacht en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende opleidingsinstituten waardoor we reguliere en verkorte trajecten kunnen aanbieden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar staat de ideale vacature er niet tussen? Of ben je misschien niet direct opzoek maar benieuwd wat AyganZorg voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op via 085-301 87 70 of stuur een e-mail naar werken@aygan-zorg.nl

Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige

Je bouwt samen met collega’s in de wijk aan een professioneel team, met als doel de cliënten (jong en oud) zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven. Als wijkverpleegkundige draag je de eindverantwoordelijkheid op zorginhoud, door het indiceren van de juiste zorg per cliënt.

Verzorgende- IG

Verzorgende- IG

Als Verzorgende-IG bent u verantwoordelijk voor alle uitvoerende en observerende taken van de zorg rondom een cliënt. Hierbij valt te denken aan verzorging, verpleging en uitzetten van acties naar aanleiding van observaties.Het aantal uren is in overleg te bepalen.

Regieverpleegkundige

Vacature Regieverpleegkundige

Voor onze wijkteams zijn wij op zoek naar regieverpleegkundigen. Als regieverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor alle uitvoerende en coördinerende taken van de zorg rondom een cliënt.

MBO Verpleegkundige

MBO Verpleegkundige

Als MBO Verpleegkundige in de thuiszorg ben je verantwoordelijk voor het leveren van verpleegkundige zorg aan cliënten in hun thuisomgeving. Je voert verpleegtechnische handelingen uit…

Meewerkend Leerlingbegeleider

Meewerkend Leerlingbegeleider

Ben jij toe aan de volgende uitdaging als begeleider? En vind jij leuk om onze cliënten te ondersteunen? Als begeleidster ondersteunt u in de thuis-/leefsituatie van de cliënt en verricht u begeleidende werkzaamheden gericht op…

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp zorg je voor een schone en leefbare leefomgeving voor de cliënt. Je verricht belangrijk en dankbaar werk waar je veel waardering voor krijgt. Een goede werkmentaliteit, klantvriendelijkheid en sociale vaardigheden zijn de belangrijkste kenmerken die we zoeken in een medewerker. Je dient in bezit te zijn van eigen vervoer.

Zorgstudent

Zorgstudent

Ben jij de zorgstudent die graag praktijkervaring wil opdoen binnen de thuiszorg? Dan helpen wij mee om jouw cv uit te bouwen tot een echte zorgprofessional! Werken in de thuiszorg is veelal een veelzijdige bijbaan. Je ondersteunt zorgbehoevende ouderen, voorziet hen tegelijkertijd van een luisterend oor en maakt hun dag met alles net even plezieriger…

helpende (plus)

Helpende (plus)

Als helpende bij AyganZorg zorg je ervoor dat het leven voor de cliënten zo aangenaam mogelijk is. Je vervult een essentiële rol in het dagelijks leven van onze cliënten die langdurige zorg nodig hebben in de thuissituatie. Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kleden en hen eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen…