Wil jij onderdeel uitmaken van een enthousiast en betrokken team?

Check hier onze actuele vacatures. 

 https://nl.indeed.com/cmp/Ayganzorg/jobs

Ook de toekomstige zorgprofessional is welkom bij AyganZorg. Wij hebben leerwerkplekken beschikbaar voor MBO en HBO leerlingen (BBL en duaal) en zij-instromers. AyganZorg staat voor kwalitatieve begeleiding, persoonlijke aandacht en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende opleidingsinstituten waardoor we reguliere en verkorte trajecten kunnen aanbieden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar staat de ideale vacature er niet tussen? Of ben je misschien niet direct opzoek maar benieuwd wat AyganZorg voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op via 085-301 87 70 of stuur een e-mail naar werken@aygan-zorg.nl

Vacature Begeleid(st)er

Vacature Begeleid(st)er

Ben jij toe aan de volgende uitdaging als begeleider? En vind jij leuk om onze cliënten te ondersteunen? Als begeleidster ondersteunt u in de thuis-/leefsituatie van de cliënt en verricht u begeleidende werkzaamheden gericht op gedragsverandering en/of het bereiken van stabilisatie van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Vacature Huishoudelijke hulp

Vacature Huishoudelijke hulp

Ben jij toe aan de volgende uitdaging als hulpverlener? Vind jij het leuk als er voldoende uitdaging aanwezig is in jouw baan? Als huishoudelijke hulp verleen je vraaggerichte en klantvriendelijke ondersteuning bij het uitvoeren van de huishoudelijke taken bij de cliënt thuis. Wij vragen voor dit functie geen diploma, dit is niet vereist.

Vacature Verpleegkundige

Vacature Verpleegkundige

Als verpleegkundige bent u verantwoordelijk voor alle uitvoerende en coördinerende taken van de zorg rondom een cliënt. Hierbij valt te denken aan vernieuwen van zorgplannen, bijwonen en voorbereiden van MDO gesprekken en hierop acties uit zetten.

Vacature Verzorgende- IG

Vacature Verzorgende- IG

Als Verzorgende-IG bent u verantwoordelijk voor alle uitvoerende en observerende taken van de zorg rondom een cliënt. Hierbij valt te denken aan verzorging, verpleging en uitzetten van acties naar aanleiding van observaties.Het aantal uren is in overleg te bepalen.