De functie

Als helpende bij AyganZorg zorg je ervoor dat het leven voor de cliënten zo aangenaam mogelijk is. Je vervult een essentiële rol in het dagelijks leven van onze cliënten die langdurige zorg nodig hebben in de thuissituatie. Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kleden en hen eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen. Daarnaast zorg je ervoor dat cliënten hun medicatie en maaltijden tijdig aangereikt krijgen. Je stimuleert je cliënten om zo zelfstandig mogelijk te functioneren en zorgt ervoor dat ze de dag goed beginnen en/of deze in de avond prettig afsluiten. Jij kunt je goed inleven in de situatie van een cliënt en een luisterend oor zijn voor hen. Ook vind je het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de huishoudelijke taken.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde zorgopleiding niveau 2;
  • Je bent mensgericht, zorgzaam en weet initiatief te nemen;
  • Je hebt een Rijbewijs B + eigen vervoer.

Wat mag je van ons verwachten?
Om te beginnen een warm welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig, klein team. Bij AyganZorg werk je samen met gedreven en enthousiaste collega’s die hart hebben voor de zorg én voor elkaar. Wat hebben we nog meer te bieden voor jouw ontwikkeling en werkgeluk?

  • Een salaris volgens CAO VVT, met vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioenregeling;
  • Een inspirerende werkomgeving waarin we kijken naar jouw mogelijkheden en ontwikkeling.

En wil je doorgroeien naar Verzorgende IG? Ook daarvoor ben je welkom bij AyganZorg! Wij hebben leerwerkplekken beschikbaar en kiezen samen met jou een passend opleidingstraject.

U kunt ons telefonisch contacteren of een e-mail versturen.

CONTACT OPNEMEN