Indicatie verzorging en verpleging

Iedereen heeft vanuit de zorgverzekering recht op wijkverpleging en verzorging indien dit door een wijkverpleegkundige is vastgesteld op basis van de landelijk geldende richtlijnen indicatiestelling.

AyganZorg heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst en kan hier dan ook direct de geleverde zorg declareren. De wijkverpleging en verzorging valt onder de basisverzekering.

Uiteraard stelt AyganZorg alleen een indicatie op basis van de geldende richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw zorgpolis en/of zorgverzekeraar.

Indicatie Huishoudelijke ondersteuning

Ook de Huishoudelijke ondersteuning wordt door de gemeente vanuit de WMO gefinancierd. Wilt u Huishoudelijke ondersteuning aanvragen vanuit de WMO of wilt u meer informatie dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw gemeente.

Gemeente Eindhoven: http://www.wijeindhoven.nl/

Eigen bijdrage CAK
Als u 18 jaar of ouder bent, dan betaalt u voor de zorg die u vanuit de WMO krijgt een eigen bijdrage.

Op de website van het CAK (https://www.hetcak.nl) leest u hier meer over.

 

Voor overige financieringsvormen, zoals PGB of WLZ, verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

Ik heb geen indicatie, maar wil wel hulp.

Heeft u hulp nodig, maar beschikt u nog niet over een indicatie? Weet u niet hoe u deze kunt aanvragen en wat u nu moet doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie.

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085 3018770 of via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contact opnemen